top of page

OMP Group edustettuna Kööpenhaminassa


Syyskuussa 2022 osallistuimme Kööpenhaminassa järjestettyyn World tunnel -kongressiin. Tapahtumassa esiteltiin laajasti kaivosalan muutoksia ja tuotteita yli sadan yrityksen voimin. OMP Group -yrityksistä tapahtumaan osallistui kaivoksien suojatiloja ja -huoneita valmistava Respetra. Pisteellämme esiteltiin Respetra-suojatilaa, joka herättikin osallistujissa paljon mielenkiintoa. Respetra-suojatila on alansa kärkituote ja siihen luottavat asiakkaat maailmanlaajuisesti. Suojatiloja on viety niin Pohjois- kuin Etelä-Eurooppaan sekä Etelä-Koreaan. Referenssit näet Respetran nettisivuilta www.respetra.fi.


Miksi valita Respetra?


Respetra-suojatilat on suunniteltu ja valmistettu vaativiin olosuhteisiin asiakasta kuunnellen. Suojatilaa voidaan kustomoida asiakkaan toiveiden mukaan erilaisiin ympäristöihin. Kustomoinnista huolimatta suojatilan perusidea pysyy samana: se tarjoaa henkilöstölle suojan, joka kestää onnettomuustilanteen yli.


Outokummun ruostumattomasta erikoisteräksestä valmistetun suojatilan etuja ovat mm. korroosion kesto maanalaisen kaivoksen vaativissa olosuhteissa, alhaiset huolto- ja elinkaarikustannukset sekä moninkertainen paineenvaihteluiden kesto verrattuna rakenneteräkseen.


Tarkemmat lisätiedot saat ottamalla yhteyttä info@respetra.fi tai nettisivuiltamme www.respetra.fi tai www.ompgroup.fi.

Comments


bottom of page