top of page

OMP-Konepajan suunnittelupäällikkö Harri Huurinainen kertoo työstään


OMP työllistää ammattilaisia useista eri opillisista taustoista. Monipuolinen työyhteisömme antaa parhaat edellytykset liiketoiminnan kehittämiselle. Työyhteisömme esittely jatkuu tällä kertaa monipuolisen suunnittelupäällikön esittelyllä:

-Olen Harri Huurinainen ja toimin OMP Konepajalla suunnittelupäällikön tittelillä. Juhannuksen alla minulla tuli kahdeksan vuotta täyteen yrityksen palveluksessa. Työni sisältää myös projektipäällikön tehtäviä ja kesäisin olen toiminut myös asennusvalvontatehtävissä.

Millaisena työpaikkana pidät OMP:ta, mitä mahdollisuuksia OMP antaa sinulle työntekijänä? -OMP tarjoaa kattavasti haasteita ja mahdollisuuksia niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Omien mahdollisuuksien mukaan saa kyllä tehdä leveällä rintamalla erinäköisiä töitä.

Työhösi kuuluu mm. patoluukkujen suunnitteleminen, millaisena näet OMP:n aseman veden käsittelylaitteiden valmistajana niin Suomessa kuin ulkomaillakin? -OMP on harvoja, ellei jopa ainoa yritys Suomessa, joka tarjoaa palveluja suunnittelusta asennukseen asti saman katon alla, mikä tarjoaa suuren edun palvelun tuottamisessa asiakkaalle. Tällä hetkellä meillä on menossa projekti Vattenfallille Lilla Edetiin, Götajoen varrelle, jossa toteutamme padon uudistusprojektin tulvaluukkuosuuden mekaanisen toimituksen. Toimitus sisältää neljä patoluukkua koneistoineen ja pielineen, joten voi sanoa, että se on mittaluokassaan iso. Projektin alkamisen jälkeen on tullut toinenkin toimitusprojekti Vattenfallille, joten voitaneen sanoa, että jalkaa on saatu myös länsinaapurin oven väliin. Aikaisemmin iso projekti on toteutettu myös Latviaan Latvenergolle.

Suurten hankkeiden suunnitteleminen on varmasti omanlaisensa projekti, kuinka haastavana koet työsi? -Työ on tosiaan haastavaa riippuen projektin laajuudesta. Isoissa projekteissa tehtävien yhteensovittaminen toisten toimijoiden kanssa asettaa isoimmat vaatimukset.

Comments


bottom of page