top of page

Segmenttiluukut ja -aisat Etelä-Ruotsiin

Päivitetty: 8. elok. 2023


Vuoden 2023 aikana OMP Konepaja valmistaa segmenttiluukut ja -aisat lähetettäväksi Etelä-Ruotsiin Trollhättaniin Vattenfallin omistamalle Lilla Edetin vesivoimalaitoksen padolle. Kahden juoksutusaukon pieli- ja kynnysraudat sekä laakeripukit ja laakeripesät asennetaan vuoden 2024 alussa ja jälkivalujen jälkeen luukkuaisat ja luukut asennetaan paikalleen. Nostokoneisto vaijerinostolaitteineen sekä tasot ja turvakaiteet asennetaan myös ennen kuivakoetta ja märkäkoetta, jonka jälkeen tarvittaessa luukun tiivisteet säädetään niin että näkyvää vuotoa ei synny.


Tämä projektitoimitus on osoitus OMP:n osaamisesta ja tuotteiden kilpailukyvystä sekä arvostuksesta kansainvälisellä tasolla.


OMP suunnittelee, valmistaa ja asentaa patoluukkuja vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Toteutamme vesivoimalaitoksille luukkuprojekteja ja kalan kiinniottolaitteita KVR-urakkana. Tuotteitamme ovat segmenttiluukut, valssiluukut, sektoriluukut, tasoluukut, klaffiluukut sekä sähkömekaaniset ja sähköhydrauliset nostokoneistot, välpät ja välpän puhdistajat. OMP on toteuttanut onnistuneesti projekteja jo kymmenien vuosien ajan.

Comments


bottom of page