top of page

Teollisuuden prosessiputkistohitsaukset

OMP:n pitkä kokemus teollisuusputkistojen projektitoteutuksista eri puolilla Suomea antaa valmiudet onnistuneeseen ja tavoiteaikaan valmistuneeseen projektiin.

OMP_putkihitsaus.jpg

Pitkä kokemus alalta auttaa löytämään parhaat ratkaisut. Tarjoamme palveluita teollisuuden putkistoinvestointeihin ja kunnossapitoon eri puolilla Suomea ja Ruotsia.

 

Omaa suunnitteluosaamista

Suunnittelijamme ovat huippuammattilaisia, jotka tuntevat konepajojen työmenetelmät ja laitteet ja ovat mukana myös useimmilla työmaillamme. Oma suunnittelu tuo kokonaistoimitukseen joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

 

Materiaalihankinnat

Projektin onnistumisen edellytyksenä on projektiorganisaation saumaton yhteistyö. Suunnittelu tuottaa valmiit materiaalilistat, joiden avulla on helppo toteuttaa materiaalihankinnat toimittajaverkostoltamme ajoissa ja vieläpä kustannustehokkaasti.

 

Esivalmistusta konepajoillamme

Esivalmistaminen konepajoillamme vähentää asennustyön määrää ja siihen kuuluvaa aikaa työmaalla. Optimaalisten valmistusolosuhteiden ansiosta myös laatu paranee.

 

Asennus- ja hitsausryhmä

Eri puolilta Suomea oleva Teollisuuspalveluryhmämme on tottunut työskentelemään joustavasti ja turvallisesti. Asennusvalvojamme ovat ammattilaisia, joihin työporukka luottaa. Työntekijöiden asenne ja yhteispeli puolestaan auttavat selviytymään tiukoissa paikoissa ilman tapaturmia. Huolellinen perehdyttäminen asiakkaan työmaaolosuhteisiin auttaa ehkäisemään vaaratilanteita, joka on myös osa ammattitaitoamme.

Lisätietoja:

Vesa Korkiakoski
Tel. +358 400 926 769
Email: vesa.korkiakoski (a) ompgroup.fi

bottom of page