top of page
Image by JJ Ying

Vesi- ja höyrykattilat

Tehdasvalmisteinen VAPOR vesi- ja höyrykattilalaitos voidaan valmistaa käyttövalmiiksi höyrykeskukseksi tehtaallamme. 

OMPGroupVesi_ja_hoyrykattilat.jpg

Kattilalaitoksiemme suunnittelun lähtökohtana on kokonaistaloudellinen ratkaisu mahdollisimman korkealla hyötysuhteella. Polttoaineiksi kattilalaitoksiimme käyvät esimerkiksi öljy, maakaasu sekä teollisuusprosesseissa syntyvät tuote- ja biokaasut. Suunnittelussa huomioidaan aina myös sijoitusympäristö, laitoksen huollettavuus, ja lisäksi tavoitellaan mahdollisimman alhaisia päästöjä.

Lämpökeskusten lämmöntuotantoon parhaiten soveltuvat laadukkaat kuuma- ja lämminvesikattilamme ovat taloudellisesti kannattava investointi niiden korkean hyötysuhteen ja pitkän käyttöiän ansiosta. Vaporin vesi- ja -höyrykattilat palvelevat laajalti teollisuudessa, ja niitä on käytössä myös julkisella sektorilla, energia- ja kaukolämpölaitoksissa sekä pienemmissä kohteissa, kuten pesuloissa ja leipomoissa. TEHDASVALMISTEINEN VAPOR- höyrykattilalaitos voidaan valmistaa käyttövalmiiksi höyrykeskukseksi tehtaallamme. Kattilalaitos rakennetaan teräsrunkoisen konttirakenteen sisään, ja se on näin ollen helposti siirrettävissä. Maksimiteho yksittäistä konttia kohden on tyypillisesti 10 MW. Siirrettävän laitoksen kokoa rajoittavat ainoastaan kuljetustekniset asiat.
Konttirakenteiset kattilalaitokset testataan tehtaallamme ennen toimitusta asennuskohteeseen. Näin asiakas voi nopeasti aloittaa höyryn tuotannon.

Tehdasvalmisteisen kattilalaitoksen etuja:
  • Edulliset investointikustannukset

  • Toimituksen ja asennuksen nopeus

  • Siirtomahdollisuus tarpeiden muuttuessa.

Lohjan energiahuolto Oy, 4MW biolämpölaitos KVR-urakka.

Lisätietoja:

Vesa Korkiakoski
Tel. +358 400 926 769
Email: vesa.korkiakoski (a) ompgroup.fi

bottom of page