top of page
Intertwined

Teollisuuden prosessiputkistohitsaukset

Pitkä kokemus teollisuusputkistojen projektitoteutuksista eri puolilla Suomea antaa valmiudet onnistuneeseen, tavoiteaikaan valmistuneeseen projektiin.
Teollisuuden prosessiputkistohitsaukset

Pitkä kokemus teollisuusputkistojen projektitoteutuksista eri puolilla Suomea antaa valmiudet onnistuneeseen, tavoiteaikaan valmistuneeseen projektiin. Pitkä kokemus alalta auttaa löytämään parhaat ratkaisut. Tarjoamme palveluita teollisuuden putkistoinvestointeihin ja kunnossapitoon eri puolilla Suomea ja Ruotsia.

- Omaa suunnitteluosaamista
Suunnittelijamme ovat huippuammattilaisia, jotka tuntevat konepajojen työmenetelmät ja laitteet ja ovat mukana myös useimmilla työmaillamme. Oma suunnittelu tuo kokonaistoimitukseen joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

- Materiaalihankinnat
Projektin onnistumisen edellytyksenä on projektiorganisaation saumaton yhteistyö. Suunnittelu tuottaa valmiit materiaalilistat, joiden avulla on helppo toteuttaa materiaalihankinnat toimittajaverkostoltamme ajoissa ja vieläpä kustannustehokkaasti.

- Esivalmistusta konepajoillamme
Esivalmistaminen konepajoillamme vähentää asennustyön määrää ja siihen kuuluvaa aikaa työmaalla. Optimaalisten valmistusolosuhteiden ansiosta myös laatu paranee.

- Asennus- ja hitsausryhmä
Eri puolilta Suomea oleva Teollisuuspalveluryhmämme on tottunut työsken-telemään tarvittaessa joustavasti ja turvallisesti. Asennusvalvojamme ovat ammattilaisia, joihin työporukka luottaa. Työntekijöiden asenne ja yhteispeli puolestaan auttaa tiukoissa paikoissa selviytymään ilman tapaturmia. Huolellinen perehdyttäminen asiakkaan työmaaolosuhteisiin auttaa ehkäisemään vaaratilanteita, joka on myös osa ammattitaitoamme.

More information:

Vesa Korkiakoski
Tel. +358 400 926 769
Email: vesa.korkiakoski (a) ompgroup.fi

bottom of page